Tytuł książki:
Vademecum. Kucharz & Gastronom
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2007 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 686 s. |
Wymiar: | 204x297 mm |
EAN: | 9788371416187 |
ISBN: | 83-7141-618-0 |
Data: | 2008-11-13 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni. W części pierwszej - ogólnej - omówione zostały zasady organizacji kuchni, możliwości jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności.
Druga część książki to zbiór przepisów i praktycznych porad kulinarnych, przygotowanych przez szefów kuchni najlepszych warszawskich restauracji hotelowych.
Książka "Vademecum. Kucharz & Gastronom" - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 686 stron i została wydana w 2007 r.