pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Vademecum. Kucharz & Gastronom

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2007
Oprawa: twarda
Ilość stron: 686 s.
Wymiar: 204x297 mm
EAN: 9788371416187
ISBN: 83-7141-618-0
Data: 2008-11-13
pozycja niedostępna

Opis książki:

Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni. W części pierwszej - ogólnej - omówione zostały zasady organizacji kuchni, możliwości jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności.
Druga część książki to zbiór przepisów i praktycznych porad kulinarnych, przygotowanych przez szefów kuchni najlepszych warszawskich restauracji hotelowych.

Książka "Vademecum. Kucharz & Gastronom" - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 686 stron i została wydana w 2007 r.