pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 248 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 978830213634453
ISBN: 978-83-0213-634-4
Data: 2013-09-12
72.61 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis podręcznika:

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.

Podręcznik „Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 72.61 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.