podręcznik:
Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
autor:
Anna Kmiołek
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 168 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788302135927 |
ISBN: | 978-83-0213-592-7 |
Data: | 2023-07-26 |
85.96 Ostatni egzemplarz!
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
×
Opis podręcznika:
Podręcznik do nauki:
przygotowywania oferty usług gastronomicznych,
planowania działań związanych z promocją gastronomii,
kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi,
przygotowywania miejsca wykonania usług,
sposobów doboru i właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych.
Podręcznik „Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 85.96 zł. Zapraszamy na zakupy!