pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 168 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788302135927
ISBN: 978-83-0213-592-7
Data: 2023-07-26
85.96 
Ostatni egzemplarz! pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis podręcznika:

Podręcznik do nauki:
przygotowywania oferty usług gastronomicznych,
planowania działań związanych z promocją gastronomii,
kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi,
przygotowywania miejsca wykonania usług,
sposobów doboru i właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych.

Podręcznik „Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 85.96 zł. Zapraszamy na zakupy!