Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Esprit |
Rok wyd.: | 2017 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 372 s. |
Wymiar: | 145x205 mm |
EAN: | 9788365706973 |
ISBN: | 978-83-6570-697-3 |
Data: | 2017-07-04 |
Opis książki:
Za każdym razem, kiedy badania wykazywały alarmujące wyniki zawartości ołowiu, aluminium, wolframu, rtęci i arsenu oraz innych toksycznych składników w codziennych pokarmach, w zdrowej żywności, w smakołykach dla zwierząt, jak również w certyfikowanej żywności organicznej, reakcja producentów była zawsze taka sama: "Nie mów o tym nikomu!".
FRAGMENT
Amerykański naukowiec MIKE ADAMS przerywa zmowę milczenia na temat tego, czym tak naprawdę "karmią" nas producenci żywności, suplementów diety, witamin, szczepionek i kosmetyków.
Wielkie koncerny spożywcze oraz środki masowego przekazu, które utrzymują się z reklam produktów spożywczych i suplementów, zmówiły się, aby nie ujawniać dowodów naukowych i ukryć przed opinią publiczną szokującą prawdę na temat jedzenia. Prawdę na wagę naszego zdrowia i życia.
Z książki dowiesz się:
- czym skażone są żywność, suplementy diety, produkty ekologiczne, kosmetyki oraz karma dla zwierząt;
- jaki ma to wpływ na nasze zdrowie i życie?
- co jeść, a czego unikać?
- jak odtruć zatruty organizm?
MIKE ADAMS - naukowiec, publicysta, wielokrotnie nagradzany dziennikarz śledczy. Założyciel i redaktor portalu Natural News.com, twórca Food Investigations.com, Healing Food Reference.com, Honest Food Guide. org i kilku innych serwisów poświęconych tematyce zdrowia naturalnego.
Książka "Ukryte toksyny. Żywność, która truje" - Mike Adams - oprawa miękka - Wydawnictwo Esprit. Książka posiada 372 stron i została wydana w 2017 r.