Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Burda |
Rok wyd.: | 2018 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 224 s. |
Wymiar: | 165x215 mm |
EAN: | 9788380534902 |
ISBN: | 978-83-8053-490-2 |
Data: | 2018-11-27 |
Cena wydawcy: 44.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Gotuj jak szef kuchni!
Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni. Naucz się przyrządzać:
Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą Pierś indyczą w panco z sałatką włoską Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami Doskonałe i wyrafinowane smaki podbiją serca twoich gości.
Książka "Uczta. Z restauracji wprost na twój stół" - Robert Sowa - oprawa twarda - Wydawnictwo Burda. Książka posiada 224 stron i została wydana w 2018 r.