pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Tylko białko roślinne. Strączki, zboża i orzechy

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olimp Media
Rok wyd.: 2018
Oprawa: Miękka ze skrzydełka
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 165x220 mm
EAN: 9788377072325
ISBN: 978-83-7707-232-5
Data: 2018-11-16
pozycja niedostępna

Opis książki:

Białko ukryte w roślinach ma odżywczą moc. Polecamy roślinne źródła białka, po które warto sięgać codziennie. To amarantus, pestki dyni, ziarna słonecznika, soczewica, fasola, kasze oraz orzechy.

Dodaj masło orzechowe do owsianki, komosę przyrządź z pieczonymi warzywami, a kaszę gryczaną podaj ze szpinakiem. Ugotuj zupę z soczewicy lub fasoli. Z orzechów, sezamu i pestek słonecznika zrób energetyczne batoniki granola, migdały przeznacz na pyszne mleczko roślinne. Przepisów jest mnóstwo - skorzystaj z nich i skomponuj zdrowe i pyszne posiłki roślinne.

Książka "Tylko białko roślinne. Strączki, zboża i orzechy" - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2018 r.