pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Tylko białko roślinne

Dane szczegółowe:
Wydawca: Buchmann
Rok wyd.: 2018
Oprawa: miękka
Ilość stron: 160 s.
Wymiar: 142x202 mm
EAN: 9788328050563
ISBN: 978-83-2805-056-3
Data: 2018-02-14
Cena wydawcy: 29.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Dlaczego warto spożywać białka roślinne? Z tej książki dowiesz się, co jest najlepsze dla Ciebie, dla Twojego zdrowia i dla Twojego smaku!
Jak przyrządzić rośliny strączkowe, żeby wydobyć z nich jak najwięcej zawartego bogactwa - białka, którym są wypełnione? Jakie są korzyści z ich spożywania? Jak nauczyć się zamieniać białka pochodzenia zwierzęcego na te zdrowsze, roślinne?
Ponad 60 przepisów podzielonych na: przekąski i przystawki, zupy i sałatki, dania główne oraz desery - a przy każdym daniu obowiązkowo podana zawartość białka w jednej porcji.

Stek wegetariański, dip bombajski, zielona pizza, sałatka Majów, ragout orkiszowe, niebieskie smoothie białkowe czy kulki mocy - to tylko kilka z wielu zaskakujących potraw, które są przepysznym i niezastąpionym źródłem białka w Twojej kuchni.

Książka "Tylko białko roślinne" - oprawa miękka - Wydawnictwo Buchmann. Książka posiada 160 stron i została wydana w 2018 r.