Tytuł książki:
Turkey. Mediterranean Cuisine
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Konemann |
Rok wyd.: | 2006 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 192 s. |
Wymiar: | 225x290 mm |
EAN: | 9783833120374 |
ISBN: | 3-8331-2037-1 |
Data: | 2009-03-27 |
Cena wydawcy: 19.24 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Turkish cuisine appeals with all the culinary variety of a country that is a combination of East and West. Surrounded by the Sea of Marmara, the Black Sea, the Aegean Sea, and the Mediterranean Sea, Turkey offers a variety of fish delicacies that are transformed into fantastic dishes by master chefs from the coastal areas. From island, there are recipes for rice-filled vine leaves, delicious pilafs and stuffed eggplants, as well as local specialties of the highest order.
Książka "Turkey. Mediterranean Cuisine" - oprawa twarda - Wydawnictwo Konemann. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2006 r.