Tytuł książki:
Tunisia. Mediterranean Cuisine
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Konemann |
Rok wyd.: | 2006 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 192 s. |
Wymiar: | 225x290 mm |
EAN: | 9783833123443 |
ISBN: | 3-8331-2344-3 |
Data: | 2009-03-27 |
Cena wydawcy: 19.24 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Join us on a culinary journey to delightful Tunisia where the scent of jasmine wafts around the welcoming table where spicy tagines and the freshest salads broiled meat dishes and an abundance of begetarian creations prepared from from sun-ripened vegetables and delicious grains are served Sample Tunisian squid salad stuffed sardines and couscous paella and round off your meal with a irresistible dessert - perhaps some mouth-watering date balls
Książka "Tunisia. Mediterranean Cuisine" - oprawa twarda - Wydawnictwo Konemann. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2006 r.