pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
E-book:

Transport żywności – uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala

Dane szczegółowe:
Wydawca: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego SGGW w Warszawie
Format: pdf
Ilość stron: 144 s.
Zabezpieczenie: plik z zabezpieczeniem watermark
EAN: 9788382371451
Data: 2025-02-07
20.00 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis e-booka:

Celem monografii jest przedstawienie uwarunkowań organizacyjnych, technicznych i ekonomicznych dla transportu żywności. Celami szczegółowymi są: ukazanie
uregulowań prawnych w zakresie różnych gałęzi transportu przy przewozie produktów spożywczych, zidentyfikowanie wymagań w zakresie środków transportu i urządzeń transportowych do tego rodzaju przewozu oraz przedstawienie znaczenia przemieszczania produktów spożywczych w przewozach ogółem w różnych gałęziach transportu.

E-book „Transport żywności – uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala” - Wydawca: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego SGGW w Warszawie. Cena 20.00 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.