E-book:
Transport żywności – uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala
Autor:
Bogdan Klepacki

Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego SGGW w Warszawie |
Format: | |
Ilość stron: | 144 s. |
Zabezpieczenie: | plik z zabezpieczeniem watermark |
EAN: | 9788382371451 |
Data: | 2025-02-07 |
20.00
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis e-booka:
Celem monografii jest przedstawienie uwarunkowań organizacyjnych, technicznych i ekonomicznych dla transportu żywności. Celami szczegółowymi są: ukazanie
uregulowań prawnych w zakresie różnych gałęzi transportu przy przewozie produktów spożywczych, zidentyfikowanie wymagań w zakresie środków transportu i urządzeń transportowych do tego rodzaju przewozu oraz przedstawienie znaczenia przemieszczania produktów spożywczych w przewozach ogółem w różnych gałęziach transportu.
E-book „Transport żywności – uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala” - Wydawca: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego SGGW w Warszawie. Cena 20.00 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.