Tytuł książki:
Tradycyjne wędzenie - wieprzowiny, wołowiny
Autor książki:
Eleonora Trojan, Julian Piotrowski

Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwo AA |
Rok wyd.: | 2022 |
Oprawa: | miękka |
EAN: | 9788378646679 |
ISBN: | 978-83-7864-667-9 |
Data: | 2022-08-09 |
25.90
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis książki:
Kompetentne wskazówki na temat domowych sposobów utrwalania mięs: solenia, peklowania i wędzenia z dokładnymi recepturami.
Dzięki prezentowanej książce poznasz podstawowe zasady i metody wędzenia, prawidłową budowę wędzarni, właściwości różnych rodzajów drewna do wędzenia oraz sprawdzone receptury.
Książka "Tradycyjne wędzenie - wieprzowiny, wołowiny" - Eleonora Trojan, Julian Piotrowski - oprawa miękka - Wydawnictwo AA. Książka posiada 0 stron i została wydana w 2022 r. Cena 25.90 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.