Tytuł książki:
Tradycyjne potrawy świąteczne Wigilia i Boże Narodzenie
Autor książki:
Jaga Zacharczuk
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | KDC |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 80 s. |
Wymiar: | 215x290 mm |
EAN: | 9788325802653 |
ISBN: | 978-83-2580-265-3 |
Data: | 2010-11-29 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
100 smaków rodzinnych świąt! Pomysły na dania zapamiętane przez autorkę z dzieciństwa: najlepsze na świecie pierogi i bezy babci, faszerowana ryba - specjalność mamy, kołduny według przepisu taty i kapusta wigilijna przygotowana tak, jak robiła to ciocia.
Książka "Tradycyjne potrawy świąteczne Wigilia i Boże Narodzenie" - Jaga Zacharczuk - oprawa twarda - Wydawnictwo KDC. Książka posiada 80 stron i została wydana w 2010 r.