Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | HANAMI |
Rok wyd.: | 2006 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 174 s. |
Wymiar: | 120x190 mm |
EAN: | 9788360740002 |
ISBN: | 83-60740-00-3 |
Data: | 2006-01-11 |
25.50
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
×
Opis książki:
Książka poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.
Książka "Tradycje kulinarne Japonii" - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - oprawa miękka - Wydawnictwo HANAMI. Książka posiada 174 stron i została wydana w 2006 r. Cena 25.50 zł. Zapraszamy na zakupy!