pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Tradycje kulinarne Japonii

Dane szczegółowe:
Wydawca: HANAMI
Rok wyd.: 2006
Oprawa: miękka
Ilość stron: 174 s.
Wymiar: 120x190 mm
EAN: 9788360740002
ISBN: 83-60740-00-3
Data: 2006-01-11
25.50 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis książki:

Książka poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.

Książka "Tradycje kulinarne Japonii" - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - oprawa miękka - Wydawnictwo HANAMI. Książka posiada 174 stron i została wydana w 2006 r. Cena 25.50 zł. Zapraszamy na zakupy!