Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Format AB |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 192 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788389184313 |
ISBN: | 978-83-8918-431-3 |
Data: | 2018-11-16 |
Opis podręcznika:
Podręcznik pt. Towaroznawstwo spożywcze - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.
Spis treści:
Wiadomości wstępne Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności Baza surowcowa przetwórstwa spożywczego Składniki żywności Dodatki do żywności Jakość surowców i produktów żywnościowych Opakowania żywności Środki myjące i dezynfekujące wykorzystywane w przetwarzaniu żywności Zastosowanie wody w przetwarzaniu żywności Wymagania higieniczne, bhp oraz ochrony przeciwpożarowej dotyczące obrotu surowcami, dodatkami do żywności oraz materiałami pomocniczymi
Podręcznik „Towaroznawstwo spożywcze” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB. Cena 42.39 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.