Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Medyk |
Rok wyd.: | 1998 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 140x200 mm |
EAN: | 9788387340551 |
ISBN: | 978-83-8734-055-1 |
Data: | 2016-07-29 |
21.03
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis książki:
Toksykologia żywności. Książka zawiera popularną, ale w pełni naukowo udokumentowaną prezentację współczesnej wiedzy na temat skażeń biologicznych i zanieczyszczeń chemicznych żywności, którą codziennie spożywamy. Jest to praktyczny poradnik dla tych wszystkich, którzy pragną uniknąć niebezpieczeństw na jakie wystawia nas inżynieria genetyczna, uprzemysłowione rolnictwo, zaawansowane technologie przetwórstwa i przechowywania, masowa sprzedaż i agresywny marketing.
Książka "Toksykologia żywności bez tajemnic" - Stefan Ball - oprawa miękka - Wydawnictwo Medyk. Książka posiada 144 stron i została wydana w 1998 r. Cena 21.03 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.