pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Toksykologia żywności bez tajemnic

Autor książki:

Stefan Ball

Dane szczegółowe:
Wydawca: Medyk
Rok wyd.: 1998
Oprawa: miękka
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 140x200 mm
EAN: 9788387340551
ISBN: 978-83-8734-055-1
Data: 2016-07-29
21.03 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis książki:

Toksykologia żywności. Książka zawiera popularną, ale w pełni naukowo udokumentowaną prezentację współczesnej wiedzy na temat skażeń biologicznych i zanieczyszczeń chemicznych żywności, którą codziennie spożywamy. Jest to praktyczny poradnik dla tych wszystkich, którzy pragną uniknąć niebezpieczeństw na jakie wystawia nas inżynieria genetyczna, uprzemysłowione rolnictwo, zaawansowane technologie przetwórstwa i przechowywania, masowa sprzedaż i agresywny marketing.

Książka "Toksykologia żywności bez tajemnic" - Stefan Ball - oprawa miękka - Wydawnictwo Medyk. Książka posiada 144 stron i została wydana w 1998 r. Cena 21.03 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.