Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2008 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 216 s. |
Wymiar: | 165x245 mm |
EAN: | 978830207977157 |
ISBN: | 83-02-07977-4 |
Data: | 2009-05-26 |
Cena wydawcy: 23.35 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Podręcznik zawiera wiadomości na temat higieny produkcji żywności oraz gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim również w zarysie najważniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców, warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków, przemysłu cukrowniczego.
Numer dopuszczenia: 7/01.
Podręcznik „Technologia żywności. Klasa 3. Technikum. Podręcznik” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.