pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2

Dane szczegółowe:
Wydawca: Format AB
Rok wyd.: 2012
Oprawa: miękka
Ilość stron: 300 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788389184375
ISBN: 978-83-8918-437-5
Data: 2017-02-13
63.19 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis podręcznika:

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.

Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.

Podręcznik „Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB. Cena 63.19 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.