podręcznik:
Technologia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe. Tom 1
autor:
Ewa Czarniecka-Skubina
(red.)Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Format AB |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 336 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788389184368 |
ISBN: | 978-83-8918-436-8 |
Data: | 2017-02-13 |
63.19
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis podręcznika:
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.
Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.
Podręcznik „Technologia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe. Tom 1” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB. Cena 63.19 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.