podręcznik:
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach
autor:
Ewa Superczyńska
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Empi2_ |
Rok wyd.: | 2007 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 150x00 mm |
EAN: | 9788389287625 |
ISBN: | 978-83-89287-62-5 |
Data: | 2009-05-26 |
25.57
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis podręcznika:
Zeszyt przeznaczony do nauki zawodu kucharz małej gastronomii oraz zawodów gastronomicznych na poziomie technikumnp. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych.
Podręcznik „Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach” - oprawa miękka - Wydawca: Empi2_. Cena 25.57 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.