pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach

Dane szczegółowe:
Wydawca: Empi2_
Rok wyd.: 2007
Oprawa: miękka
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 150x00 mm
EAN: 9788389287625
ISBN: 978-83-89287-62-5
Data: 2009-05-26
25.57 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis podręcznika:

Zeszyt przeznaczony do nauki zawodu kucharz małej gastronomii oraz zawodów gastronomicznych na poziomie technikumnp. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych.

Podręcznik „Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach” - oprawa miękka - Wydawca: Empi2_. Cena 25.57 zł. Zapraszamy na zakupy!