pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2. Podręcznik dla technikum

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2009
Oprawa: miękka
Ilość stron: 296 s.
Wymiar: 150x00 mm
EAN: 978830202862508
ISBN: 978-83-02-02862-5
Data: 2009-05-26
Cena wydawcy: 25.69 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II technikum, zawód: technik technologii żywienia, specjalność: żywienie zbiorowe, oraz dla uczniów technikum o szerokim profilu nauczania, zawód: technik żywienia, specjalność: technologia i organizacja żywienia. W drugiej części omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.

Podręcznik „Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2. Podręcznik dla technikum” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.