podręcznik:
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2. Podręcznik dla technikum
autor:
Krystyna Flis
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 296 s. |
Wymiar: | 150x00 mm |
EAN: | 978830202862508 |
ISBN: | 978-83-02-02862-5 |
Data: | 2009-05-26 |
Cena wydawcy: 25.69 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II technikum, zawód: technik technologii żywienia, specjalność: żywienie zbiorowe, oraz dla uczniów technikum o szerokim profilu nauczania, zawód: technik żywienia, specjalność: technologia i organizacja żywienia. W drugiej części omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.
Podręcznik „Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2. Podręcznik dla technikum” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.