pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Klasa 3. Zasadnicza szkoła zawodowa

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2007
Oprawa: miękka
Ilość stron: 256 s.
Wymiar: 140x200 mm
EAN: 978830204165500
ISBN: 83-0204-165-3
Data: 2010-07-05
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas III i IV technikum, zawód: technik żywienia, specjalność: technologia i organizacja żywienia. w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów oraz sporządzania potraw kuchni polskiej, regionalnej i kuchni innych narodów, a także potraw dietetycznych.

Podręcznik „Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Klasa 3. Zasadnicza szkoła zawodowa” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.