pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3. Podręcznik

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 256 s.
Wymiar: 145x205 mm
EAN: 978830204165565
ISBN: 978-83-0204-165-5
Data: 2011-03-09
Cena wydawcy: 35.80 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

W książce omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serowania potraw oraz charakterystykę kuchni polskiej, kuchni regionalnych i innych narodów, a także potraw dietetycznych.
Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Podręcznik „Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3. Podręcznik” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.