podręcznik:
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Poradnik metodyczny
autor:
Barbara Zielonka, Anna Przesmycka
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2006 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 80 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 9788371416453 |
ISBN: | 978-83-7141-645-3 |
Data: | 2011-06-21 |
pozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Poradnik metodyczny dla nauczyciela zawiera: - cele i zadania w nauczaniu technologii gastronomicznej z towaroznawstwem - podział materiału nauczania - nauczycielski plan wynikowy - uwagi do realizacji materiału nauczania - przedmiotowy system sprawdzania i oceniania osiągnięć ucznia - scenariusze lekcji - przykłady - bibliografia.
Podręcznik „Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Poradnik metodyczny” - oprawa miękka - Wydawca: REA.