podręcznik:
Technologia gastronomiczna z obsługą gości. Podręcznik do nauki zawodu 3
autor:
Ulrike Arens-Azevedo
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 1999 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 296 s. |
Wymiar: | 200x260 mm |
EAN: | 9788371410154 |
ISBN: | 83-7141-015-8 |
Data: | 2008-11-13 |
pozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Znajdziesz tu takie zagadnienia jak: mięso, ryby, zakąski zimne i gorące, desery, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bufet, obsługa gości, przyjęcia okolocznościowe, serwis specjalny, bar,higiena i ochrona środowiska a poza tym słowniczek wyrazów obcych i terminy gastronomiczne.
Podręcznik „Technologia gastronomiczna z obsługą gości. Podręcznik do nauki zawodu 3” - oprawa miękka - Wydawca: REA.