pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Technika chłodnicza dla praktyków. Przechowalnictwo żywności

Dane szczegółowe:
Wydawca: Systherm
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 436 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788361265764
ISBN: 978-83-6126-576-4
Data: 2014-07-31
Cena wydawcy: 115.00 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Do 2 wydania poradnika wprowadzono zagadnienia zastosowań programów komputerowych do obliczeń bilansowych. Obliczenia komputerowe obiegów chłodniczych, pozwalają na wielowariantowość doboru urządzeń i elementów instalacji chłodniczych. W związku ze zwiększającym się spożyciem owoców i warzyw, a co za tym idzie rosnącym znaczeniem w gospodarce przechowalnictwa tych produktów opracowano na nowo rozdział dotyczący tych zagadnień.

Podręcznik „Technika chłodnicza dla praktyków. Przechowalnictwo żywności” - oprawa miękka - Wydawca: Systherm.