podręcznik:
Technika chłodnicza dla praktyków. Przechowalnictwo żywności
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Systherm |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 436 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 9788361265764 |
ISBN: | 978-83-6126-576-4 |
Data: | 2014-07-31 |
Cena wydawcy: 115.00 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Do 2 wydania poradnika wprowadzono zagadnienia zastosowań programów komputerowych do obliczeń bilansowych. Obliczenia komputerowe obiegów chłodniczych, pozwalają na wielowariantowość doboru urządzeń i elementów instalacji chłodniczych. W związku ze zwiększającym się spożyciem owoców i warzyw, a co za tym idzie rosnącym znaczeniem w gospodarce przechowalnictwa tych produktów opracowano na nowo rozdział dotyczący tych zagadnień.
Podręcznik „Technika chłodnicza dla praktyków. Przechowalnictwo żywności” - oprawa miękka - Wydawca: Systherm.