Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wilga |
Rok wyd.: | 2020 |
Oprawa: | Miękka ze skrzydełka |
Ilość stron: | 176 s. |
Wymiar: | 190x235 mm |
EAN: | 9788328074637 |
ISBN: | 978-83-2807-463-7 |
Data: | 2020-02-26 |
Opis książki:
Smaki na każde podniebienie. Są zarazem wykwintne i proste. Te placki przybyły z daleka, ale zagościły w polskiej kuchni na dobre, tak jak pizza, hot dogi, sushi czy kebaby. Uwielbiamy te placki, bo łatwo je przygotować, łatwo serwować i oferują cudowną różnorodność smaków. W książce przedstawiamy ponad 70 przepisów - na tarty i quiche tradycyjne i w odmianach lokalnych, zarówno mięsne i z owocami morza, jak i wegetariańskie oraz wegańskie. Stanowią doskonałą propozycję w menu codziennym, jak i w imprezowym. Robi się je szybko, są zdrowe i pożywne, pięknie pachną, ładnie się prezentują na talerzu.
Książka "Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków" - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo Wilga. Książka posiada 176 stron i została wydana w 2020 r.