Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Buchmann |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 224 s. |
Wymiar: | 190x235 mm |
EAN: | 9788328012547 |
ISBN: | 978-83-2801-254-7 |
Data: | 2014-10-21 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Kulinarna podróż po Azji. Tao smaku to 100 wspaniałych przepisów na dania z Chin, Japonii, Wietnamu oraz Tajlandii. Co bardzo istotne, każdą potrawę można z łatwością przygotować ze składników dostępnych w Polsce. Wszystko wzbogacone garścią opowieści i anegdot, a także zdjęć z licznych podróży autora po krajach Azji. Jacek Wan - znany dziennikarz, podróżnik, reżyser i scenarzysta. Znawca kultury Dalekiego Wschodu. Autor lubianego telewizyjnego cyklu programów podróżniczych Między Wschodem a Zachodem.
Książka "Tao smaku" - Jacek Wan - oprawa miękka - Wydawnictwo Buchmann. Książka posiada 224 stron i została wydana w 2014 r.