pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem

Autor książki:

Aldona Janasik, Dorota Zarczuk

Dane szczegółowe:
Wydawca: CeDeWu
Rok wyd.: 2018
Oprawa: miękka
Ilość stron: 234 s.
Wymiar: 145x210 mm
EAN: 9788381020183
ISBN: 978-83-8102-018-3
Data: 2017-11-27
Cena wydawcy: 52.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej.

Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze - na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie kelnera.

Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami, anegdotami, ćwiczeniami do wykonania "na żywo" oraz wywiadami z doświadczonymi przedstawicielami branży restauracyjnej.

- Co odróżnia kelnera przeciętnego od kelnera wybitnego - cechy, postawy, umiejętności
- Kelner jako gospodarz i doradca ds. potraw
- Skuteczne narzędzia sprzedaży kelnerskiej
- Scenariusz profesjonalnej obsługi klienta
- Typologie klientów i zasady ich obsługi
- Jak radzić sobie z trudnymi klientami i w trudnych sytuacjach
- Wskazówki dla menedżerów sali
- Praktyczne ćwiczenia i scenki do oceny
- Opinie profesjonalistów branży restauracyjnej

Książka "Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem" - Aldona Janasik, Dorota Zarczuk - oprawa miękka - Wydawnictwo CeDeWu. Książka posiada 234 stron i została wydana w 2018 r.