Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Buchmann |
Rok wyd.: | 2019 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 624 s. |
Wymiar: | 160x235 mm |
EAN: | 9788328067103 |
ISBN: | 978-83-2806-710-3 |
Data: | 2019-06-07 |
Opis książki:
Nowa książka autorki bestsellerowego Leksykonu smaków.
Przełomowa książka, która odkrywa zasady leżące u podstaw wszystkich przepisów. Dzięki tej książce poczujesz się swobodniej w kuchni, nauczysz się jak działają przepisy, będziesz eksperymentować i bawić się smakami. Jeśli jesteś niewolnikiem książek kucharskich, a gotować umiesz tylko z nosem w przepisie, z pewnością jest to pozycja dla ciebie. Dzięki Sztuce gotowania, najnowszej książce autorki bestsellerowego Leksykonu smaków, dowiesz się, jak bawić się smakiem, a przede wszystkim jak po prostu gotować - bez odmierzonych proporcji i z góry ustalonych połączeń. W książce znajdziesz 77 podstawowych receptur, których opanowanie pozwoli ci na pełną improwizację w kuchni. Wystarczy tylko otworzyć się na porady autorki, przyswoić sobie kilka reguł i nagle z nudnego odtwarzacza przepisów staniesz się kuchennym maestro.
Sztuka gotowania to niezwykle zabawna i inspirująca książka - po jej lekturze nic już nie będzie smakowało tak samo. To również jedyna i ostatnia książka kucharska, w którą warto się zaopatrzyć. Dalej czekają was już tylko przygody przy palniku!
Książka "Sztuka gotowania" - Niki Segnit - oprawa twarda - Wydawnictwo Buchmann. Książka posiada 624 stron i została wydana w 2019 r.