Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Hachette Livre |
Rok wyd.: | 2008 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 63 s. |
Wymiar: | 160x200 mm |
EAN: | 9788374487283 |
ISBN: | 978-83-7448-728-3 |
Data: | 2006-02-02 |
Cena wydawcy: 15.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Jeśli wiosna - to szparagi Wyśmienite zdrowe i do przyrządzenia na tysiące różnych sposobów. Gotowane smażone pieczone. Serwowane jako lekkostrawna przekąska lub danie główne. Na wykwintne przyjęcie i szybki lunch. W książce obok przepisów znajdują się wskazówki dotyczące odmian szparagów informacje jak je kupować i przechowywać ciekawostki - na przykład - ile trwa sezon na szparagi.
Książka "Szparagi. Porady domowe. Kulinaria" - Marlisa Szwillus - oprawa miękka - Wydawnictwo Hachette Livre. Książka posiada 63 stron i została wydana w 2008 r.