pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Szparagi. Porady domowe. Kulinaria

Autor książki:

Marlisa Szwillus

Dane szczegółowe:
Wydawca: Hachette Livre
Rok wyd.: 2008
Oprawa: miękka
Ilość stron: 63 s.
Wymiar: 160x200 mm
EAN: 9788374487283
ISBN: 978-83-7448-728-3
Data: 2006-02-02
Cena wydawcy: 15.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Jeśli wiosna - to szparagi Wyśmienite zdrowe i do przyrządzenia na tysiące różnych sposobów. Gotowane smażone pieczone. Serwowane jako lekkostrawna przekąska lub danie główne. Na wykwintne przyjęcie i szybki lunch. W książce obok przepisów znajdują się wskazówki dotyczące odmian szparagów informacje jak je kupować i przechowywać ciekawostki - na przykład - ile trwa sezon na szparagi.

Książka "Szparagi. Porady domowe. Kulinaria" - Marlisa Szwillus - oprawa miękka - Wydawnictwo Hachette Livre. Książka posiada 63 stron i została wydana w 2008 r.