Szkoła słodyczy 90 przepisów z całego świata na trufle praliny nugaty. Le Cordon Bleu
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Jedność |
Rok wyd.: | 2024 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 312 s. |
Wymiar: | 230x280 mm |
EAN: | 9788383530758 |
ISBN: | 978-83-8353-075-8 |
Data: | 2024-11-06 |
Opis książki:
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam. W książce znajdziesz: - tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje; - cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin; - dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów; - 320 pięknych zdjęć. Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!
Książka "Szkoła słodyczy 90 przepisów z całego świata na trufle praliny nugaty. Le Cordon Bleu" - oprawa twarda - Wydawnictwo Jedność. Książka posiada 312 stron i została wydana w 2024 r. Cena 80.88 zł. Zapraszamy na zakupy!