pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Szkoła słodyczy 90 przepisów z całego świata na trufle praliny nugaty. Le Cordon Bleu

Dane szczegółowe:
Wydawca: Jedność
Rok wyd.: 2024
Oprawa: twarda
Ilość stron: 312 s.
Wymiar: 230x280 mm
EAN: 9788383530758
ISBN: 978-83-8353-075-8
Data:2024-08-23
Cena wydawcy: 119.00 zł zapowiedź

Opis książki:

Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam. W książce znajdziesz: - tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje; - cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin; - dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów; - 320 pięknych zdjęć. Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!

Książka "Szkoła słodyczy 90 przepisów z całego świata na trufle praliny nugaty. Le Cordon Bleu" - oprawa twarda - Wydawnictwo Jedność. Książka posiada 312 stron i została wydana w 2024 r.