pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Szkoła pieczenia

Autor książki:

Dr Oetker

Dane szczegółowe:
Wydawca: Weltbild, Świat Książki
Rok wyd.: 2011
Oprawa: twarda
Ilość stron: 160 s.
Wymiar: 180x240 mm
EAN: 9788325804527
ISBN: 978-83-258-0452-7
Data: 2011-05-30
Cena wydawcy: 32.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Czy można upiec sernik lepszy od sernika mamy? Albo ciasto orzechowe smaczniejsze od orzechowca babci? Jak zaskoczyć i mamę, i babcię doskonałą, soczystą tartą jabłkową własnego wypieku? Szkoła pieczenia jest dla wszystkich, którzy od początku przygody z pieczeniem chcą robić to dobrze. W podręczniku Dr. Oetkera obok klasycznego jabłecznika, babki piaskowej i placka drożdżowego są też przepisy na pikantne śniadaniowe muffinki, precelki i bułeczki - z kminkiem, pomidorami i mozzarellą, nadzieniem twarogowym... Każdy z 80 przepisów został wielokrotnie sprawdzony w kuchni Dr. Oetkera. Kolorowe zdjęcia (jest ich ponad 400) będą pomocą dla początkujących oraz inspiracją dla zaawansowanych.

Książka "Szkoła pieczenia" - Dr Oetker - oprawa twarda - Wydawnictwo Weltbild, Świat Książki. Książka posiada 160 stron i została wydana w 2011 r.