Tytuł książki:
Szkoła gotowania po włosku i najlepsze przepisy
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | SAMP |
Rok wyd.: | 2000 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 384 s. |
Wymiar: | 155x220 mm |
EAN: | 9788389822345 |
ISBN: | 83-8982-234-2 |
Data: | 2008-11-14 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Dobra kuchnia to sztuka, którą poznaje się krok po kroku, to umiejętność, którą zdobywa się, podpatrując techniki, sposoby i... sztuczki tych najlepszych. Niniejsza książka, odwołując się do zdjęć, porad i szczegółowych wyjaśnień znakomitych włoskich kucharzy pokazuje, jak w prosty sposób osiągnąć mistrzostwo w kuchni, a przy tym zadbać o zdrową, lekką i niezwykle smaczną dietę. Czytelnik znajdzie w niej nie tylko najdrobniejsze wskazówki dotyczące przygotowania i przyrządzania potraw, ale też wypróbowane, doskonałe przepisy, które domowników i gości wystawią na nie lada pokusę...
Książka "Szkoła gotowania po włosku i najlepsze przepisy" - oprawa twarda - Wydawnictwo SAMP. Książka posiada 384 stron i została wydana w 2000 r.