pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Sushi. Porady domowe. Kulinaria

Autor książki:

Marlisa Szwillus

Dane szczegółowe:
Wydawca: Hachette Livre
Rok wyd.: 2008
Oprawa: miękka
Ilość stron: 64 s.
Wymiar: 160x200 mm
EAN: 9788374487238
ISBN: 978-83-7448-723-8
Data: 2006-02-02
Cena wydawcy: 15.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Sushi na sobotnią kolację? Dlaczego nie? Ale wcale nie w drogiej restauracji. Sushi smakuje najlepiej, gdy zostanie własnoręcznie przyrządzone. Zwłaszcza że nie jest to wcale zbyt trudne. W książce znajdziemy bogaty wybór przepisów na różnego rodzaju sushi: nigiri z tuńczykiem, temaki z kurczakiem, hosomaki z ogórkiem. Sushi, najsłynniejsza potrawa kuchni japońskiej, nie tylko zaspokaja głód, ale także poprawia nastrój !

Książka "Sushi. Porady domowe. Kulinaria" - Marlisa Szwillus - oprawa miękka - Wydawnictwo Hachette Livre. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2008 r.