pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Surowce zwierzęce. Ocena i wykorzystanie

Dane szczegółowe:
Wydawca: Państwowe Rolnicze i Leśne
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 512 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788309017837
ISBN: 978-83-0901-783-7
Data: 2010-05-20
Cena wydawcy: 50.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Podręcznik akademicki przeznaczony w głównej mierze dla studentów kierunków zootechnicznego, towaroznawstwa, technologii żywności i żywienia człowieka. Książka zawiera 11 podstawowych rozdziałów, w których omówiono wszystkie surowce i produkty pozyskiwane od zwierząt gospodarskich, drobiu i pszczół. Uwzględniono w niej również nowe, wykorzystywane obecnie metody oceny jakości surowców i produktów zwierzęcych oraz akty prawne regulujące produkcję żywności pochodzenia zwierzęcego, a obowiązujące w Polsce po 1 maja 2004 r.

Książka "Surowce zwierzęce. Ocena i wykorzystanie" - oprawa miękka - Wydawnictwo Państwowe Rolnicze i Leśne. Książka posiada 512 stron i została wydana w 2010 r.