Tytuł książki:
Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
Autor książki:
Marek Ludwicki, Michał Ludwicki
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwo Naukowe PWN |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 418 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 9788301182090 |
ISBN: | 978-83-0118-209-0 |
Data: | 2015-09-08 |
81.02
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
×
Opis książki:
W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. W drugiej części zostały opisane statyczne i dynamiczne właściwości obiektów regulacji automatycznej, właściwości regulatorów i urządzeń wykonawczych, rodzaje analogowych, dyskretnych i mikroprocesorowych układów regulacyjnych oraz sposoby regulacji podstawowych parametrów procesów technologicznych.
Książka "Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności" - Marek Ludwicki, Michał Ludwicki - oprawa miękka - Wydawnictwo Naukowe PWN. Książka posiada 418 stron i została wydana w 2015 r. Cena 81.02 zł. Zapraszamy na zakupy!