pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 288 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788302135873
ISBN: 978-83-0213-587-3
Data: 2013-09-04
78.70 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis podręcznika:

Zakres: 1. część kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności) Podręcznik do nauki: metod oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych, zasad przechowywania artykułów spożywczych.

Podręcznik „Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 78.70 zł. Zapraszamy na zakupy!