Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu |
Rok wyd.: | 2019 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 333 s. |
Wymiar: | 170x242 mm |
EAN: | 9788366199026 |
ISBN: | 978-83-6619-902-6 |
Data: | 2024-02-21 |
Cena wydawcy: 28.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Koncepcja zastosowania spektroskopii optycznej do oceny jakości żywności
Techniki spektroskopii optycznej stosowane w badaniach żywności
Pomiar widm żywności
Metody chemometryczne stosowane do analizy widm
Modele kalibracyjne
Zastosowania spektroskopii optycznej w ocenie jakości żywności
Książka "Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywienia" - Ewa Sikorska - oprawa miękka - Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. Książka posiada 333 stron i została wydana w 2019 r.