pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywienia

Autor książki:

Ewa Sikorska

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Rok wyd.: 2019
Oprawa: miękka
Ilość stron: 333 s.
Wymiar: 170x242 mm
EAN: 9788366199026
ISBN: 978-83-6619-902-6
Data: 2024-02-21
Cena wydawcy: 28.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Koncepcja zastosowania spektroskopii optycznej do oceny jakości żywności
Techniki spektroskopii optycznej stosowane w badaniach żywności
Pomiar widm żywności
Metody chemometryczne stosowane do analizy widm
Modele kalibracyjne
Zastosowania spektroskopii optycznej w ocenie jakości żywności

Książka "Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywienia" - Ewa Sikorska - oprawa miękka - Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. Książka posiada 333 stron i została wydana w 2019 r.