Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Mak |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 160 s. |
Wymiar: | 260x230 mm |
EAN: | 9783863800246 |
ISBN: | 978-38-63800-24-6 |
Data: | 2011-11-14 |
Opis książki:
Przepisy podstawowe i ich warianty Aromatyczny wywar, pożywne sosy pieczeniowe, delikatne sosy śmietanowe, owocowe winegrety, ostre pesto, pieniste zabajone - jak krok po kroku przyrządzić wykwintne dodatki do mięsa, ryby, sałaty, warzyw, makaronów i deserów.
To, co naprawdę ważne Sposoby przyrządzania sosów i potrzebne składniki, akcesoria kuchenne, informacje o produktach spożywczych, pomoc w razie problemów - dzięki naszym wskazówkom nawet laik bez trudu opanuje sztukę gotowania.
Pasja twórcza Ten, kto wie, o co naprawdę chodzi w gotowaniu, będzie miał ochotę wypróbować 180 przepisów na sosy, pesto, dipy i chutney oraz poeksperymentować z różnymi składnikami.
Książka "Sosy" - Peter Auer - oprawa twarda - Wydawnictwo Mak. Książka posiada 160 stron i została wydana w 2011 r.