pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Sosy

Autor książki:

Peter Auer

Dane szczegółowe:
Wydawca: Mak
Rok wyd.: 2011
Oprawa: twarda
Ilość stron: 160 s.
Wymiar: 260x230 mm
EAN: 9783863800246
ISBN: 978-38-63800-24-6
Data: 2011-11-14
Cena wydawcy: 49.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Przepisy podstawowe i ich warianty Aromatyczny wywar, pożywne sosy pieczeniowe, delikatne sosy śmietanowe, owocowe winegrety, ostre pesto, pieniste zabajone - jak krok po kroku przyrządzić wykwintne dodatki do mięsa, ryby, sałaty, warzyw, makaronów i deserów.
To, co naprawdę ważne Sposoby przyrządzania sosów i potrzebne składniki, akcesoria kuchenne, informacje o produktach spożywczych, pomoc w razie problemów - dzięki naszym wskazówkom nawet laik bez trudu opanuje sztukę gotowania.
Pasja twórcza Ten, kto wie, o co naprawdę chodzi w gotowaniu, będzie miał ochotę wypróbować 180 przepisów na sosy, pesto, dipy i chutney oraz poekspery­mentować z różnymi składnikami.

Książka "Sosy" - Peter Auer - oprawa twarda - Wydawnictwo Mak. Książka posiada 160 stron i została wydana w 2011 r.