Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Firma Księgarska Jacek Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2006 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 298 s. |
Wymiar: | 150x170 mm |
EAN: | 9788374234993 |
ISBN: | 978-83-7423-499-3 |
Data: | 2009-03-28 |
Cena wydawcy: 20.68 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Sosy podstawowe i klasyczne oraz przepisy. Liczne przepisy na urozmaicenie potraw mięsnych, rybnych, warzywnych i deserów. Egzotyczne sosy, dipy, marmolady owocowe do mięs i ostre mieszanki warzywne. Jaki sos pasuje do danej potrawy, jak uratować danie, indeks kuchenny.
Książka "Sosy i dipy. Leksykon Daumonta" - Kristiane Muller-Urban - oprawa twarda - Wydawnictwo Firma Księgarska Jacek Olesiejuk. Książka posiada 298 stron i została wydana w 2006 r.