Tytuł książki:
Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuch
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2021 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 200x140 mm |
EAN: | 9788377073759 |
ISBN: | 978-83-7707-375-9 |
Data: | 2021-03-17 |
Cena wydawcy: 15.62 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Książka z serii Sekrety polskiej kuchni. Prezentujemy przepisy na dodatki do pieczywa: pasty i pasztety mięsne lub warzywne, masła smakowe i słodkie kremy. Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno kanapki na codzienne śniadanie, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie.
Książka "Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuch" - praca zbiorowa - oprawa miękka - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2021 r.