Tytuł książki:
Smalec we współczesnej kuchni
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 112 s. |
Wymiar: | 140x205 mm |
EAN: | 9788377071090 |
ISBN: | 978-83-7707-109-0 |
Data: | 2012-02-08 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Smalec, potrawa znana od wieków, powrócił ostatnio do łask i podaje się go nawet na przyjęciach. Przekonaj się, że jest to uzasadnione! Smalec można przyrządzać na różne sposoby i jest on naprawdę pyszny. Z tą książką przygotujesz go nie tylko w wersji podstawowej, ale też z wieloma smakowitymi dodatkami: jabłkami, suszonymi śliwkami, grzybami, rozmaitymi ziołami.W publikacji znajdziesz też przepisy na to, co świetnie pasuje do smalcu: domowe pieczywo - np. chleb wiejski czy żytni z kminkiem - oraz kiszone lub marynowane warzywa i grzyby - np. korniszony czy marynowaną cebulkę.
Książka "Smalec we współczesnej kuchni" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 112 stron i została wydana w 2012 r.