Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | WAM |
Rok wyd.: | 2008 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 226 s. |
Wymiar: | 145x210 mm |
EAN: | 9788375051650 |
ISBN: | 978-83-7505-165-0 |
Data: | 2008-11-12 |
Cena wydawcy: 29.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Kulinarna podróż do przeszłości. Barwne, często zabawne opisy obyczajów naszych przodków, uzupełnione są licznymi, tradycyjnymi recepturami, które wykorzystać można we współczesnej kuchni. I tak obok kilku przepisów na rosół, Andrzej Kozioł podaje sposoby na przyrządzenie pieczeni z prosięcia, Gebetnerowskiego miodu, czy... zdrowej kawy.
Książka "Smaki polskie, czyli jak się dawniej jadało" - Andrzej Kozioł - oprawa twarda - Wydawnictwo WAM. Książka posiada 226 stron i została wydana w 2008 r.