Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Ston 1 |
Rok wyd.: | 2007 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 112 s. |
EAN: | 9788389913722 |
ISBN: | 83-89913-72-0 |
Data: | 2009-05-15 |
Cena wydawcy: 10.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Smaki kuchni francuskiej to poradnik kulinarny, który pozwala zasmakować w samodzielnie przyrządzonychm specjałach rodem znad Loary. Książka zawiera: krótką charakterystykę francuskiego stylu jedzenia minisłownik określeń związanych z przygotowywaniem potraw listę dań najpopularniejszych w różnych zakątkach Francji 83 przepisy: - układ wg regionów (smaki Prowansji, Owernii, Akwitanii, Doliny Loary, Burgundii, Bretanii, Normandii, Lotaryngii, Alzacji) przystępny opis sposobu wykonania alfabetyczny indeks przepisów.
Książka "Smaki kuchni francuskiej" - Maria Romanowska, Sylwia Stadnik - oprawa miękka - Wydawnictwo Ston 1. Książka posiada 112 stron i została wydana w 2007 r.