pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Smaki i przysmaki. Grill, mięsa, sałatki

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2010
Oprawa: twarda
Ilość stron: 180 s.
Wymiar: 240x230 mm
EAN: 9788375442397
ISBN: 978-83-7544-239-7
Data: 2015-01-12
pozycja niedostępna

Opis książki:

Grillowanie i związane z tym przygotowania są same w sobie nie tylko przyjemną ceremonią, ale również integrującą biesiadników. Ważne jest jednak, aby grillowa uczta nie stała się monotonnym festiwalem karkówki, kiełbasy i kiszki kaszanej.

Dlatego proponujemy Państwu doskonałe przepisy na różnego rodzaju smakołyki z rusztu, które urozmaicą grillowe biesiady oraz na smaczne i atrakcyjne dania z wielu gatunków mięs.

Doskonałym uzupełnieniem będą łatwe do przyrządzenia i chętnie jadane sałatki z warzyw i owoców z dodatkiem świeżych i suszonych ziół.

Prezentujemy też sałatki, które mogą być podawane jako samodzielne dania oparte na makaronach lub kuskusie, kaszach czy ryżu, wzbogacane mięsem, wędlinami, drobiem, rybami, owocami morza i czym tylko dusza zapragnie.

Książka "Smaki i przysmaki. Grill, mięsa, sałatki" - Hanna Grykałowska, Teresa Miazgowska - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 180 stron i została wydana w 2010 r.