Tytuł książki:
Smaki i przysmaki. Grill, mięsa, sałatki
Autor książki:
Hanna Grykałowska, Teresa Miazgowska
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 180 s. |
Wymiar: | 240x230 mm |
EAN: | 9788375442397 |
ISBN: | 978-83-7544-239-7 |
Data: | 2015-01-12 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Grillowanie i związane z tym przygotowania są same w sobie nie tylko przyjemną ceremonią, ale również integrującą biesiadników. Ważne jest jednak, aby grillowa uczta nie stała się monotonnym festiwalem karkówki, kiełbasy i kiszki kaszanej.Dlatego proponujemy Państwu doskonałe przepisy na różnego rodzaju smakołyki z rusztu, które urozmaicą grillowe biesiady oraz na smaczne i atrakcyjne dania z wielu gatunków mięs.
Doskonałym uzupełnieniem będą łatwe do przyrządzenia i chętnie jadane sałatki z warzyw i owoców z dodatkiem świeżych i suszonych ziół.
Prezentujemy też sałatki, które mogą być podawane jako samodzielne dania oparte na makaronach lub kuskusie, kaszach czy ryżu, wzbogacane mięsem, wędlinami, drobiem, rybami, owocami morza i czym tylko dusza zapragnie.
Książka "Smaki i przysmaki. Grill, mięsa, sałatki" - Hanna Grykałowska, Teresa Miazgowska - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 180 stron i została wydana w 2010 r.