pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Słownik restauracyjny

Dane szczegółowe:
Wydawca: Vocatio
Rok wyd.: 2000
Oprawa: miękka
Ilość stron: 288 s.
Wymiar: 200x130 mm
EAN: 9788371461620
ISBN: 83-7146-162-3
Data: 2008-11-20
pozycja niedostępna

Opis książki:

Książka stanowi próbę ułożenia uniwersalnego przyjaciela smakosza. Hasła dotyczące wyłącznie gastronomii podane są w aż ośmiu wersjach językowych na raz i ułożono je tak, aby korzystać z niej mogły osoby z wszystkich tych obszarów językowych. Książkę podzielono na działy tematyczne, m.in: Pieczywo; Dodatki; Typy dań; Sposoby przyrządzania; Części zwierzęcia; Wędliny, Potrawy nabiałowe; Zupy, Ryby, Owoce morza, Przystawki, Warzywa, Desery, Owoce, Napoje; Alkohole; Zwroty grzecznościowe, Obsługa, itd..

Książka "Słownik restauracyjny" - oprawa miękka - Wydawnictwo Vocatio. Książka posiada 288 stron i została wydana w 2000 r.