podręcznik:
Słownik gastronomiczny polsko-niemiecki, niemiecko-polski
autor:
Lisa Queschning, Dawid Gut
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Level Trading |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 208 s. |
Wymiar: | 105x145 mm |
EAN: | 9788389635747 |
ISBN: | 978-83-8963-574-7 |
Data: | 2015-03-09 |
12.87
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
×
Opis podręcznika:
Słownik zawiera zbiór starannie wyselekcjonowanych haseł, obejmując terminy oraz zwroty związane z przygotowaniem posiłków i działaniem lokali gastronomicznych. Słownik jest dwukierunkowy: polsko-niemiecki oraz niemiecko-polski. Duża część haseł posiada liczne przykłady użycia. Publikacja może być pomocna dla pracowników barów, restauracji, kawiarni lub dla każdego, kto interesuje się gotowaniem i tematyką gastronomiczną.Wśród haseł w części niemiecko-polskiej znajdują się także najpopularniejsze dania regionalnej kuchni, które przetłumaczono w sposób opisowy.
Słownik uzupełniają rozmówki przeznaczone dla osób pracujących w sektorze gastronomicznym oraz klientów restauracji.
Podręcznik „Słownik gastronomiczny polsko-niemiecki, niemiecko-polski” - oprawa miękka - Wydawca: Level Trading. Cena 12.87 zł. Zapraszamy na zakupy!