Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Polskie Towarzystwo Technologii Żywności |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 286 s. |
Wymiar: | 145x205 mm |
EAN: | 9788392968603 |
ISBN: | 978-83-9296-860-3 |
Data: | 2015-10-02 |
Cena wydawcy: 47.30 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Jeśli samo tylko otrzymywanie i przetwórstwo skrobi dostarcza ponad 500 produktów, to każdy, kto interesuje się problemami nauk przyrodniczych, rozpozna w tym względzie ogromną szansę dla ludzkości. Aby szansę tę wykorzystać w pełni lub przynajmniej częściowo, potrzebna jest głęboka wiedza na temat właściwości i przemian skrobi. Tej właśnie wiedzy powinna dostarczyć niniejsza książka.Fragment Przedmowy
Książka "Skrobia i jej pochodne" - Gunther Tegge - oprawa miękka - Wydawnictwo Polskie Towarzystwo Technologii Żywności. Książka posiada 286 stron i została wydana w 2010 r.