Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Filo FK |
Rok wyd.: | 2020 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 206 s. |
Wymiar: | 170x245 mm |
EAN: | 9788362903566 |
ISBN: | 978-83-6290-356-6 |
Data: | 2020-01-31 |
Opis książki:
Co należy jeść, by być wspaniałym kochankiem lub kochanką?
Droga do łóżka wiedzie przez żołądek. Świat kulinariów jest spleciony z życiem erotycznym w sposób bezsprzeczny to, co trafia na nasze talerze, potrafi zarówno wzniecić pożądanie, jak i je zgasić.
W tym praktycznym poradniku doświadczony seksuolog udowodni, że od tego, co macie na talerzu, zależy wasza ochota (lub jej brak) na seks. Natomiast kucharz zaproponuje blisko 70 przepisów na seksualną ucztę skomponowanych z afrodyzjaków, dzięki którym kolejne etapy zbliżenia: pożądanie (przystawki), podniecenie (zupy i pierwsze dania), orgazm (dania główne) i odprężenie (deser) dostarczą wam ekscytujących, niezapomnianych wrażeń.
Sensualne fotografie jedzenia oraz zmysłowe akty dodatkowo pobudzą waszą ochotę na łóżkowe igraszki.
Książka "Sex&Cook. Miłość od kuchni" - Robert Kowalczyk, Michał Toczyłowski - oprawa twarda - Wydawnictwo Filo FK. Książka posiada 206 stron i została wydana w 2020 r. Cena 41.70 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.