Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Arkady |
Rok wyd.: | 2007 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 190 s. |
Wymiar: | 310x230 mm |
EAN: | 9788321343099 |
ISBN: | 83-213-4309-0 |
Data: | 2006-01-19 |
Cena wydawcy: 69.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Prawdziwy smakosz potrafi długie chwile delektować się porcją dojrzałego sera, zwłaszcza gdy towarzyszyć mu będzie kieliszek dobrego wina. Ta książka będzie Wam służyć pomocą przy zakupie serów i zdobywaniu nowych kulinarnych doświadczeń.
W książce omówiono najważniejsze gatunki i rodzaje serów, a także sposoby ich wytwarzania, z podziałem na poszczególne kraje. Podano 47 przepisów z całego świata na potrawy z serów. Kolorowe ilustracje zachęcają do przygotowania regionalnych dań. Znakomity przewodnik po świecie serów.
Książka "Sery. Porady dla smakoszy" - Ute Paul-Paussler - oprawa twarda - Wydawnictwo Arkady. Książka posiada 190 stron i została wydana w 2007 r.